میگو جزو مواد غذایی دریایی که مصرف آن حاوی فوائد و خواص فراوانی در بدن میباشد. نحوه پخت میگو را در این مطلب مطالعه فرمائید.
اطلاعات مختصری از میگو
میگوها جزو سخت پوستان (۱۰) پا حاوی بدنی کشیده و شاخک هایی تخصصی میباشند.
مصرف میگو در صورت نحوه پخت صحیح آن دارای سبب خواص رسانی بسیاری به علت وجود میزان فراوانی از پروتئین ، ویتامین های مختلف مواد معدنی مفید بدن آهن ، فسفر ، سلنیوم ، نیاسین روی و منیزیم است.
اکثر میگوها در ایالات متحده و بریتانیا وجود دارند ، میگوهای مختلف هر کدام نحوه پرورش و ساختار آبشش های مختص به خود دارند.
طیف رنگی میگوهای خام سبز ، صورتی ، قهوه ای ، آبی و زرد میباشد. اما در صورت پخت ، پوسته آن متمایل به صورتی و دارای گوشتی سفید رنگ خواهد بود.
پوسته میگو بسیار لذیذ و خوش طعم است ، در صورت برداشتن آن قبل از پخت امکان دارد میزان لذیذی و مطلوبیت طعم آن کاهش پیدا میکند.
در این مطلب قصد بیان نحوه طبخ و پخت میگو را داریم.

مراحل نحوه پخت میگو
ابتدا میگوها را بصورت کامل شستشو دهید ، سپس سر و پای آن را قطع کنید. پوسته میگو را در ناحیه پشتی برش دهید و رگ های آن را با استفاده از چاقو ببرید.
مراحل پخت میگو
▪قبل از قرارگیری میگو در فر ، فر را به مدت زمان (۱۰) دقیقه در دمای (۴۵۰) درجه فارنهایت گرم کنید.
▪درون نوعی ظرف کم عمق مخصوص پخت و پز روغن زیتون بریزید و میگو ها را بصورت لایه ای بچینید.
▪سپس جهت ادامه نحوه پخت روی میگو را با استفاده از نمک ، فلفل ، میزان مناسبی از سیر ، (۱/۴) فنجان ریحان یا(جعفری تازه) و (۱) قاشق غذاخوری آب لیمو پوشش دهید.
▪سپس میگو را بمدت (۱۲_۱۰) دقیقه تا زمان صورتی رنگ شدن پوسته آن روی حرارت و شعله گاز قرار دهید.
▪پس از پخت میتوانید میگو را هم با پوسته و هم بدون آن میل کنید.
پوسته ها و سرها را ذخیره کنید تا سهام خانگی درست کنید. آنها را در فریزر نگهداری کنید تا زمانی که به اندازه کافی جمع شوند تا مایه آماده شوند.
