ماهی

نحوه پخت میگو

نحوه پخت میگو

میگو جزو مواد غذایی دریایی که مصرف آن حاوی فوائد و خواص فراوانی در بدن میباشد. نحوه پخت میگو را در این مطلب مطالعه فرمائید.

اطلاعات مختصری از میگو

میگوها جزو سخت پوستان (۱۰) پا حاوی بدنی کشیده و شاخک هایی تخصصی میباشند.

مصرف میگو در صورت نحوه پخت صحیح آن دارای سبب خواص رسانی بسیاری به علت وجود میزان فراوانی از پروتئین ، ویتامین های مختلف مواد معدنی مفید بدن آهن ، فسفر ، سلنیوم ، نیاسین روی و منیزیم است.

اکثر میگوها در ایالات متحده و بریتانیا وجود دارند ، میگوهای مختلف هر کدام نحوه پرورش و ساختار آبشش های مختص به خود دارند.

طیف رنگی میگوهای خام سبز ، صورتی ، قهوه ای ، آبی و زرد میباشد. اما در صورت پخت ، پوسته آن متمایل به صورتی و دارای گوشتی سفید رنگ خواهد بود.

پوسته میگو بسیار لذیذ و خوش طعم است ، در صورت برداشتن آن قبل از پخت امکان دارد میزان لذیذی و مطلوبیت طعم آن کاهش پیدا میکند.

در این مطلب قصد بیان نحوه طبخ و پخت میگو را داریم.

نحوه پخت میگو
نحوه پخت میگو

مراحل نحوه پخت میگو

ابتدا میگوها را بصورت کامل شستشو دهید ، سپس سر و پای آن را قطع کنید. پوسته میگو را در ناحیه پشتی برش دهید و رگ های آن را با استفاده از چاقو ببرید.

مراحل پخت میگو

▪قبل از قرارگیری میگو در فر ، فر را به مدت زمان (۱۰) دقیقه در دمای (۴۵۰) درجه فارنهایت گرم کنید.

▪درون نوعی ظرف کم عمق مخصوص پخت و پز روغن زیتون بریزید و میگو ها را بصورت لایه ای بچینید.

▪سپس جهت ادامه نحوه پخت روی میگو را با استفاده از نمک ، فلفل ، میزان مناسبی از سیر ، (۱/۴) فنجان ریحان یا(جعفری تازه) و (۱) قاشق غذاخوری آب لیمو پوشش دهید.

▪سپس میگو را بمدت (۱۲_۱۰) دقیقه تا زمان صورتی رنگ شدن پوسته آن روی حرارت و شعله گاز قرار دهید.

▪پس از پخت میتوانید میگو را هم با پوسته و هم بدون آن میل کنید.

پوسته ها و سرها را ذخیره کنید تا سهام خانگی درست کنید. آنها را در فریزر نگهداری کنید تا زمانی که به اندازه کافی جمع شوند تا مایه آماده شوند.

نحوه پخت میگو
نحوه پخت میگو