ماهی

ماهی مرکب

ماهی مرکب

ماهی مرکب ، جزو جانداران آبزی خارق العاده است که در صورت احساس خطر از خود نوعی ماده سیاه رنگ همچون مرکب ترشح میکند.

خصوصیات ماهی مرکب

ماهی مرکب ، یکی از عجیب ترین و منزوی ترین جانوران دریایی هستند. ویژگی متمایز این نوع ماهی این است که سر آن به صورت (۲) شاخه و قرینه یکدیگر میباشد.

بازوهای این ماهی در اطراف سر آن قرار دارد که این بازوها جهت خزیدن ، دستیابی به غذا و حفظ تعادل این موجود زنده در آب دریا میباشد.

این ماهی به علت وجود مس به جای آهن در خون آن سبب طیف رنگی آبی خون آن شده است.

کیسه های مرکبی که این ماهی در هنگام ترس رها میکند در نزدیک مخرج این جانور قرار دارد.

ماهی مرکب
ماهی مرکب

نحوه تغذیه ماهی مرکب

این ماهی روزها از ترس شکار در کف دریا به سر میبرند. و در زمان تاریکی هوا به سطح آب می آیند و تغذیه خود را توسط بازو انجام میدهند.

تغذیه این ماهی ها از لاروها ، خرچنگ ها ، صدف خوراکی ، حلزون ها و سایر موجودات کوچک تغذیه انجام میشود.

نحوه پاکسازی

نحوه پاکسازی ماهی مرکب به اینصورت است که بایستی با یک دست بدن ماهی را بگیرید. با دستی دیگر سر آن به علاوه ناحیه نازک و سیاه رنگ سر را به بیرون بکشید.

پوسته سیاه رنگ روی بدن ماهی را هم جدا کنید سپس بازوهای ماهی را از هم جدا کنید.

نحوه تغذیه ماهی مرکب
نحوه تغذیه ماهی مرکب
نحوه پخت

▪پس از پاکسازی کامل ماهی بایستی آن را درون ظرفی حاوی آرد بریزید. و قطعات مختلف ماهی را درون آرد قرار دهید.

▪سپس مقداری مناسب از تخم مرغ را به هم بزنید و ماهی مرکب را نیز به درون تخم مرغ قرار دهید.

▪مقداری آرد سوخاری به درون ظرفی بریزید و مجدد ماهی را به درون آرد سوخاری نیز قرار دهید.

▪سپس قطعات ماهی آغشته به موارد فوق را درون تابه ای حاوی روغن بمدت (۴_۳) دقیقه بگذارید. پس از سرخ شدن ماهی را بر جهت روغن گیری آن روی حوله کاغذی قرار دهید.

▪پس از روغن گیری ، میتوانید ماهی را با سس قرمز میل کنید.

نحوه پخت
نحوه پخت