ذبح مرغ و اردک / ذبح مکانیکی
قبل از ذبح
ذبح حلال مرغ کشتارگاه باید در شرایط انسانی انجام شود. محیط باید بدون تنش باشد و پرندگان زیر استاندارد معمول جهانی ذبح نشوند.
ممکن است خیره کننده قبل از ذبح انجام شود تا پرندگان لحظه ای بیهوش شوند. دامنه آمپراژ و ولتاژ باید فقط به اندازه کافی باشد تا روند خونریزی (تکمیل) صحیح از نظر مذهبی تسهیل شود.
سلاگمن باید هر از گاهی با عدم ذبح یک پرنده ، قابلیت خیره کننده را آزمایش کند تا توانایی پرنده را برای به هوش آمدن در صورت ذبح نشدن ، نشان دهد.
برای برداشتن پرها و تمیز کردن پرنده ، درجه حرارت سوختگی باید طبق مشخصات کنترل شود (درجه حرارت بالاتر از هم می پاشد و باعث آلودگی پرندگان می شود و ممکن است دمای پایین موثر نباشد).
الزامات و روشهای ذبح
شرایط اولیه:
- فرد ذبح باید مسلمان مورد تأیید ANIC باشد.
- قبل از ذبح باید قصد تسمیه ( بسم الله ) باشد.
- قرائت تسمیه باید هر زمان که تیغه چرخشی مکانیکی را روشن کنید ، انجام شود.
- در هنگام ذبح ، نای ، مری و رگهای اصلی خونی در ناحیه گردن (ژوگولار و کاروتید) پرنده باید قطع شود و نخاع سالم بماند.
- هنگام خواندن تسمیه ، هر پرنده از بین رفته در تیغه مکانیکی باید به صورت دستی ذبح شود .
- کل عملیات ذبح حلال مرغ کشتارگاه در حضور کشتارگران / ناظر مسلمان انجام خواهد شد.
- قرار است یک مدیر تضمین کیفیت حلال که توسط ANIC معرفی شده است ، برای اطمینان از حفظ وضعیت روزمره حلال گیاهان و محصولات معتبر در طول دوره اعتباربخشی حلال ، منصوب شود.
شرایط ثانویه:
- پس از آویزان شدن بر روی زنجیره ، پرندگان / مرغ ها از طریق آب برقی سرد عبور داده می شوند تا آنها را در یک فرکانس و ولتاژ مشخص چرخاند. ولتاژ بسته به اندازه پرندگان مورد کشتار باید بین ۴۲-۵۰ ولت باشد. ولتاژ بیشتر ممکن است پرندگان را بکشد و کمتر نیز موثر نباشد.
- اتصال برق به بی حس کننده را بلافاصله قبل یا در پایان عملیات و / یا خرابی روشن / خاموش کنید.
- ارتفاع خیره کننده را تنظیم کنید و اطمینان حاصل کنید که پرندگان حتی در توقف لحظه ای یا در اثر خرابی مکانیکی در آب غرق نمی شوند – باید تعداد پرندگان را که در حیرت زده می میرند “صفر” قرار دهید.
- پرندگان را در آویز تنظیم کنید.
- چاقوی دستی را هر ۵-۱۰ دقیقه یا در صورت لزوم تیز کنید.
- برگشت پذیری پرندگان در حیرت که تقریباً هر ۵-۱۰ دقیقه فاصله دارند ، بررسی کنید.
- ارتفاع چاقوی مکانیکی را متناسب با اندازه پرندگان به دار آویخته تنظیم کنید.
- باید عملیات را در مواقع اضطراری متوقف کنید (به عنوان مثال پرندگان زیادی فاقد تیغه هستند یا به درستی ذبح نشده اند و غیره) و بلافاصله با مسئول تضمین کیفیت حلال یا مدیر تولید تماس بگیرید.

مسئولیت مسئول تضمین کیفیت حلال / سرپرست
- از کاهش کشتارگاه های موجود در هر شیفت در روز اطمینان حاصل کرده و در صورت کمبود قدرت انسان ، در عملیات ذبح کمک کنید.
- تمهیدات / امکانات لازم را برای اقامه نماز (صلوات) در زمان تعیین شده آنها فراهم کنید.
- از وضوح هر دو چاقوی ذبح (دستی و مکانیکی) اطمینان حاصل کنید و آن را حفظ کنید.
- با معاینه دوره ای بینایی اطمینان حاصل کنید که روند خونریزی هر پرنده کافی است.
- از ایمنی و بهداشت عملیات حلال و پرسنل در هر شیفت اطمینان حاصل کنید.
- اطمینان حاصل کنید ، ترتیب و چرخش مسئولیت هر کشتارگر را در هر شیفت در ابتدا و / یا در حین کار بر اساس نیاز انجام دهید.
- در روند نامزدی کشتارگران حلال جدید کمک کنید و در صورت مناسب یافتن ، اطلاعات و الزامات حلال را در مورد کشتن حلال در حین آموزش و آموزش ارائه دهید.
- اطمینان از کیفیت عملکرد حلال در هر روز تولید.
- درجه حرارت سوختن را طبق مشخصات بررسی کنید.
- قدرت و ولتاژ خیره کننده را در PLC بررسی کرده و مطابق مشخصات حلال ، متناسب با اندازه پرندگان تنظیم کنید.
- کمک به کل عملیات مربوط به کشتن حلال ، تولید ، تهیه مواد اولیه ، پردازش و توزیع بیشتر.
- به طور منظم به مدیر سایت / مدیر کیفیت / مدیر فروش / مدیر تولید گزارش دهید.
- در صورت عدم انطباق عمل حلال با ANIC تماس بگیرید و برای انجام اقدامات اصلاحی مشاوره بگیرید